Helgen.

I Fredags jobbade jag, det gick himlarns bra! Roligt att få jobba med.
Lördagen bar det av till Hanssons kl halv 9 på morgonen. Vi var där hela dagen och hjälpte grannen. Mycket folk och roligt som tusan hade vi. Efter logen for vi till stan och månadshandlade, tog även med oss pizza hem eftersom det blev sent och alla var jätte hungriga. Senare på kvällen kom Tobias och Ida, vi spelade kort och drack vin. Iallafall jag och mamma. :D  
Söndagen var vi på logen igen, men inte förren halv 10. Och på kvällen var jag uppe hos grannarna och summerade hur helgen varit osv. :) Somnade på soffan med kläderna på med.
Idag Måndag ringde Birgitta vid 10 och frågade om jag hade lust att hjälpa till att städa, självklart sa jag. Skönt att komma upp i tid. :)


Torsdag.

Vilken dag det var igår. For hem till Jessica efter maten. Var där en liten stund sen åkte vi till konsum extra. Oj, vilken snygging jag såg. Han stod bakom oss i kassan. Självklart så åkte vi förbi honom påväg hem mot Jessica igen, så vi smög förbi honom och tutade på honom lite oskyldigt. :P Hemma hos Jessica blev det först Kaffe till "Frusna män söker kärlek" därefter blev det två filmer. "Bring it on 2007" och "She's a man". Dom var riktigt bra. På Bring it on såg vi en heting till, Michael Copon. Hihi..
Idag har jag varit hemma mest hela dagen, var in till Långsele en sväng efter maten. Tankade, köpte snus, åt mjukglass med Tobias och Ida och kollade även på deras snygga nya bil. :D HIhi..
Sen när jag kom hem tog jag med Skorpan på en promenad, riktigt skönt.
Dom ringde från hallsta med, så i morgon kväll ska jag jobba. Attans, jag som skulle dricka vin med mamma och pappa och kolla på "Så ska det låta". :/ Vi får se repriserna eller kanske spela in!?

Helgen.

Det blev en ganska bra helg iallafall..
I Fredags var jag och pappa på garaget.  Vi bytte däck, tvättade och städade Volvon, Saaben och Sandra och Perras bil.. Senare på kvällen blev det så ska det låta, sen hämtade jag syster, Johan och Anna..
I Lördags blev det mindre bra på eftermiddagen. :/ Sen på Lördagkväll for jag hem till Jessica. Vi kollade på Sing a long, Bring it on 2+3 och Flickan. Blev där ganska länge, men trevligt hade vi. Idag har jag mest inte gjort så mycket, fixat lite med tvätten och tagit ur däckena ur bilen. Nu ikväll har jag varit hemma hos Bror och Ida. Vi spelade Jass och yatsy, Jocke var också där.  Vi blev bjudna på snoddas, väldigt GOTT. :D

Tisdag.

Idag skulle jag upp vid 10 så jag skulle hinna rida innan jag och Veronica for till Gammel Farmor (Mammas farmor). Vaknade med 21 missade samtal. :O Oppps! Sover man djupt så sover man djupt. Mamma väckte mig vid 12, när dom hade kommit hem. Så jag tog mig en snabb dusch, därefter en kopp kaffe. Sen åkte jag till skolan för att plocka upp Veronica, vi åkte och köpte blommor till G.Farmor eftersom hon fyller år idag, 84 år. Sen drog jag och Veronica dit, blev bjuden på världens godaste sockerkaka och med gott kaffe till det. Vi kollade även på hennes 5 getter och 4 killingar,  dom är ju för söta. Vi kom där ifrån vid 17 tiden, så jag hann ju faktiskt rida. Men det blev inte så lyckat ändå. Tjejen jag red med blev avkastad så hon fick åka in på sjukhuset. Ingen ridning på 1 månad för henne, tycker synd om hon! När jag kom hem från stallet fyllde jag kärran med ved så man kan få lite värme i huset ikväll. Igår vad det bara 17 grader, kallt som bara den. Sen ville systeryster fika, så vi gjorde varma mackor. Och för ett tag sen slog jag mig ner vid datorn för en liten lugn stund och plötsligt ringde mobilen. Det var Minna! :D Vi pratade i över en timme, hon är bra på att surra Minna. Fast under den timmen pratade hon även med mamma för att höra hur det var med henne. :)
Det blev min Tisdag iallafall!

image20
image21


Lördag.

Sov ganska länge idag, sen åt jag lite frukost och kollade på tv med mamma. Nu har jag och pappa nyss lyssnat på massa avsnitt med "mammas nya kille" med Job Andersson. Hehe..
Nu ska jag och Veronica laga mat, Heja.


Fredag.

Idag har jag hunnit med bra mycket tycker jag. Klev upp vid kvart i 11, duschade och for in till stan. Hämtade Skorpan, sen for jag och hälsade på Jessica. Vi gick ut med Skorpan ett tag, Jojje fick hålla i kopplet vilket han tyckte väldigt mycket om tror jag. Han lekte en massa med henne, kastade snöbollar, pinnar och så. Sen gick vi in och kollade på tv, pratade och drack kaffe. Efter sen for jag på Konsum extra sen ner på Blommor & Blader för att hämta blombucketten som mamma hade fått. Det är tredje blombucketen denna vecka. :) Sen  for jag till Tobias och Ida en sväng och drack lite mera kaffe, därefter for jag på Konsum i Långsele för att köpa Köttbullar till middagen. Sen bar det av hem och nu ska snart Tobias och Ida komma, sen ska vi se "Så ska det låta" kl. 20. :)
Måste även tillägga att Johan är väldigt rolig, och en resa till Las Vegas kan jag gärna ta. :D Haha!



23.38
Ikväll blev det så ska det låta. Men innan det kom Tobias och Ida hit och spelade kort, dom fortsatte spela med mamma och pappa när jag bänkade mig framför tvn. Sen spelade jag med dom efter igen. Det var riktigt roligt, och pappa som älskar Uno. Haha. Han verkar aldrig se "stopp" korten och "byta varv" korten för han lägger ändå. Och lika förvånad varje gång när vi börjar skratta till han.
Den där jäkla nattfjärilen var tillbaka ikväll IGEN, men nu fick den dö. haha! Tobias sköt den mot Ida och hon hoppade upp som ett skott från stolen och började skrika. Det var nästan så hon började grina. Haha. Det var roligt. Nu ska jag kolla om det är något sevärt på tvn. Hare bra!

Ralf 1 år.

Idag fyller på faktiskt Ralf ett år, så nu är han en stor katt. Men Tobias har då inte varit snäll med honom. Han tog en tom Pringles burk och sköt iväg locket så det small rakt i öronen på honom när han sov. :( Och han gjorde det inte bara en gång, utan 3. Stackars min Ralf.
Lillpojken är stor nu.

Torsdag

Dagen började fort, mamma väckte mig ett antal ggr. Hon ville att jag skulle åka in med en sak till konsum innan två. Halv 2 vaknade jag till riktigt så jag skyndade mig iväg på konsum,hann i tid! Sen kom jag hem och fick pulsa i djup snön för att ta mig in. Tog en kopp kaffe när jag väl var inne, det var väldigt gott. Sen drog jag på mig jackan och skulle skotta "vägar" från bilarna till framdörren, men det blev så jag skottade nästan hela gården. :) Det var jobbigt, men nu känns kroppen bättre när man har fått röra på sig.
Skulle läsa mammas blogg igår för första gången, men kom ju inte in. Alla hade lagt sig så jag kunde inte fråga någon heller. Men då berättade mamma nyss hur jag skulle göra. Så nu har jag läst bitar av den och vissa kommentarer! Min mamma är väldigt bra på att skriva och berskiva känslorna hon har! Ska ta och läsa allt ikväll, det kommer nog att komma många tårar. Jag vet att mamma kommer fixa det här, hon är den starkaste jag vet och hon har STORT stöd från familjen och mångamånga vänner.
 Jag Älskar Er!


Onsdag x4

Nu har jag och Veronica varit hos Ida, snoddasen var jätte smakens! Men jag åt av den igår med, så jag visste ju redan hur god den var. Vi kollade även på barnmorskorna, det är jätte intressant att se på. Men det kanske inte är så bra att Ida ser det. Men hon bestämmer själv. :) Fast på ett sätt kan det vara bra att se med..
Iallafall så fick jag ta kort på magen hennes. :D Och bebis sparkade så jag och Veronica fick se. Han kanske ville visa gudmor massa karatetrix.;)
Hon har allt fått en fin stor mage. =)

Onsdag x3

Nu är Jessica och Susanne här, dom hade haft det bra. Morbror skickade med en cd-skiva med massa bilder på deras hus, så vi ska kika på dom sen. :) Är väldigt nyfiken på hur det ser ut. Fick även alkohol av Susanne och Jessica för att jag tog hand om katterna deras över helgen. Funderar på om man ska smaka lite på det ikväll. :)
Nu ska jag och Veronica strax åka till Tobias och Ida. Dom skulle bjuda på snoddas och kaffe, riktigt gott.:D Förhoppningsvis kanske vi spelar lite Uno eller något med. Hehe. 


Onsdag x2

Vaknade faktiskt vid 10 och var vaken ett tag, sen somnade jag och vaknade 12 igen. Har hunnit med att duscha, lagt in massa nytvättade kläder i garderoben och kollat lite på tv. Min garderob är överfull nu! Vet inte vart jag ska hä alla kläder snart.

Onsdag

Bästa låten just nu: Tingsek-world of its own
Nu ska jag ta och sova så jag orkar upp i morgon, mamma ville ju ha sällskap redan kl. 10. :O Vi får se hur det går, hehe. Sov gott alla. / J

Tisdag x2

Nu har jag tagit en varm dusch, det var himla kallt att rida. Glömde att ta på mig handskar med, så händerna höll på stelna. :/ Ska ta och spela lite yatsy nu hade jag tänkt..:)

Tisdag.

Idag har mamma fått första cellgifterna, det hade gått jätte bra. Och inte tagit så lång tid som hon trodde. :)
Jag for till Ida när jag hade duschat, fick en massa kläder av henne.:D Sen kom Tobias hem så vi spelade några matcher yatsy. :)
Nu ska jag kila till stallet, har ju Miranda idag. Hejhej

Måndag x2

Klippningen på bror blev himla bra må jag säga, jag blev jätte nöjd. Hoppas han blev lika nöjd. :) Har även hunnit att spela Uno och varit till katterna. Det var första gången pappa spelade Uno, så han förlorade dom 3 första gångerna. Kom näst sist en gång och vann en gång. Tror att han kom sist på sista omgången med. Hehe.
I morgon ska jag till Ida och hälsa på. Och förhoppningsvis få lite kläder med. :D

Måndag.

Nu kommer snart bror och hans tjej hit, ska klippa honom.
Måste åka och ge katterna mat och sen ska jag nog till Jessica en sväng. :)
 Ralf är finast i världen! Snart fyller han 1 år dessutom.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0