Torsdag 29/5 -08.

Idag har jag jobbat, bra med lite pengar. :) Jobbade även igår, det var bra med folk både igår och idag. Men man ska inte klaga, det är bättre med mycket än lite. Så man har saker att göra hela tiden. :)
I helgen kommer jag nog inte hinna skriva. Ska jobba i morgonkväll och Lördagkväll.
Dom ringde även från hallsta och frågade om jag ville jobba frukosten på Söndag, men helst inte blev mitt svar. Vet ju inte hur länge jag jobbar på Lördag.  
I morgon är det tänkt att jag ska kliva upp tidigt och sola lite, men vi får se hur det blir med det. Alla vet ju att jag tycker om att sova på morgonen.:)

Tisdag 27/5 -08

Idag sov jag ut ganska bra. Klockan ett klev jag upp, men vaknade flera ggr i morse. Hade glömt att stänga av väckaren så jag vaknade halv 9 första gången.
Har hunnit med mycket idag ändå. Fikade lite smörgås och kaffe med mamma och Susanne först, sen tog vi hundarna till badstranden. Båda hundarna badade som galningar.
Därefter åkte jag in till Långsele och hämtade Veronica, handlade även lite godsaker. :)
När jag kom hem klickade det till i hjärnan, "Jag kan ju tvätta bilen". Så det blev lite tvättning och putsning av rutorna invändigt med. Lite dammtorkning på instrumentpanelen blev det med, men dammsuga hann jag inte.
Slängde i mig lite middag sen drog jag till stallet.
Red med Emelie och Nathalie, det blev hoppning idag. Roligt var det, men är inte riktigt säker ändå. Miranda vägrade inte en enda gång, men jag var på att vägra själv ett antal gånger. :P
Efter stallet skjutsade jag hem Emelie och hämtade Veronica i Helgum.
Och nu sitter jag här ny duschad, eller ny badad. Härligt, härligt.

I morgon ska jag in till stan och äta lunch med Annica sen ska jag till Ida en sväng. :D

Måndag 26/5-08

Man är dålig på att blogga nu förtiden, men i helgen har jag faktiskt inte hunnit. Och eftersom Ida sa att jag aldrig bloggar så gör jag det nu då. :)
Har jobbat på ganska bra denna vecka. Har fått ihop över 40 timmar, det var år och dar sen jag fick ihop så mycket. Så det känns skönt.  Mest arbetande var det i helgen. Jobbade kväll på Toledos Fre, Lör och Sön. Jobbade även frukost på Hallsta Lör och sön. 
Alla som känner mig vet att jag inte inte kan sova så tidigt, så det blev inte så många sov-timmar.
Var in till stan tidigt i morse med så det vart inte sovmorgon idag heller. Men i morgon ska jag sova.
Ska faktiskt lägga mig nu hade jag tänkt. Kollar på lite Tru Calling innan jag ska sova. :D
Måste bara lägga in en bild på älskling, har knappt sett honom i helgen. :(
image30

Måndag.

Idag har jag gjort smörgåstårta och vanlig tårta. Smakade lite på smörgåstårtan, åh så  god den var! Har varit ut med Skorpan en sväng och kollat på ridlektionen med Malin-Miranda.
Nu ikväll har jag varit uppe hos Tobbe och Birgitta, spelade kort och drack vin med Emelie, Andreas och Andree. Det var jätte trevligt. Ska väl försöka komma i säng i tid ikväll, måste ju hinna med systemet i morgon. :D Har redan skrivit en handlings lista. Hihi.


VÄRLDENS godaste smörgåstårta. :D


Söndag.

Idag har jag varit i stan en sväng, sen for jag till Forsmo med mamma och pappa. Så ikväll fick Skorpan komma hem. :D Hon hade badat i en LERpöl så pappa duschade henne när vi kom hem, nu är hon så ren och fin.
Tobias och Ida kom med present till mig ikväll, 3 flaskor vin.:D Det var inte illa gosse! Öppnade en flaska ikväll och det vinet smakade himla bra. Ska lägga in bilder på vinerna, dom hade även varsin jätte söt liten rosett på korkarna.
I morgon ska jag upp tidigt. Jag och mamma ska göra smörgåstårta och en vanlig tårta. Har saknat smörgåstårtan jätte mycket. Lena och barnen kommer i morgon med, så måste ha tårtorna klar till 3. :) 
 image26

Lördag.

Vaknade hyffsat tidigt idag, halv 11. Väckaren hade inte ens hunnit ringa än.
Ska snart iväg på teater, Olivia ska ju visa upp för allmänheten för första gången tror jag att det är. Roligt ska det bli iallafall. Sen ska vi bort till Natta för hon fyller år idag. :)
Ikväll blir det ridning med Emelie och Olivia, det ska bli roligt det med. Ska nog se körslaget med och se vem som vinner.
Nu ska jag kila ut till solen en säng, Hejdå.

Tisdag.

Idag har det blivit en hel del gjort måste jag säga. Klev upp vid kvart i 8, fixade lite med smink, tandborstning och så. Sen for jag och mamma på sjukan, mamma fick sina cellgifter. Det tog ca 2 timmar men skoj hade vi iallafall, spelade kort och skrattade. "Oj, jag höll på att nysa. Får man nysa här inne!?" hehe. 
Efter sjukhuset for vi ner på stan, mamma provade ett linne men det tyckte hon inte om. Vi var in på banken och fixade lite, tog en fika på café upp och ner. Vi var även bort på Sportringen, mamma skulle se om hon hittade en varm tröja. Hon hittade faktiskt två st, en blå och en grå, jätte snygga var dom.

När vi väl var hemma så kom jag på att jag skulle ju ta itu med skafferiet, och det gjorde jag med. Nu är det rent och jätte fint möblerat där. Vernoica kom hem mitt i allt så jag satte henne på att rensa ett skåp sen rensade hon ut bland alla glas och muggar med. :)

Senare på kvällen skulle jag kolla på ridlektionen, Malin skulle vara med på Miranda. Men det var varken någon Malin eller Miranda där. Ringde Majsan och hon visste inte heller, men det måste ha blivit någon missuppfattning. :) Men jag mockade och fixade hö+mat, sen skulle Majsan ändå upp så hon skulle ta in henne så hon fick vara ute lite längre.
Skjutsade Veronica och Angelica till fotbollen, sen drog jag in till stan och hälsade på Jessica en sväng.

Nu när jag väl är hemma så är inte Ralf hemma, hade inte sett honom sedan halv-3 tiden. Det är väldigt OVANLIGT eftersom han alltid springer ut och in, kan aldrig bestämma sig om vart han vill vara. MatteJessica blev så klart orolig, så jag gick ut för att leta honom. Mamma sa att jag skulle kolla om han var i boden eller garaget, och vart var han...!? I garaget.. Jag var ju ut dit idag vid 2-halv 3 så han måste ha smitit in utan att jag såg. Stackarn, han var där inne alldeles själv i 8 timmar.

Nu ska jag roa mig med lite Yasty, behöver ju inte ställa om sovtiden eftersom det inte blev frukostjobb på Torsdag. Ska jobba i morgonkväll istället, och man kan ju aldrig veta hur sent det blir. Det är nog inte så bra att ha frukosten dagen efter.


Måndag.

Idag har det varit en rätt så lugn dag, sov ganska länge med. Var ut på en promenad med Skorpan, hämtade Veronica i Långsele och sen gick jag till stallet. Red en sväng med, det gick jätte bra.
I morgon blir det till att kliva upp tidigt, ska skjutsa mamma till stan och sitta där med henne när hon får alla medel i kroppen. Men det kan bli en trevlig stund även om man är på sjukan, vi skulle ta med oss en kortlek. :D I morgon måste vi försöka få tag på veterinären så vi kan få raka Tusse snart. Han får ju så ont av alla klumpar som blir av pälsen. Skulle behöva kolla synen med, men det kan nog vänta ett tag till. :)

Miranda. =)
 Tusse och Ralf (Ralf väldigt liten där).

Jessica.

Nu var det länge sen jag skrev igen, har blivit så lat att sitta vid datorn. Men vi kan börja med sista April, det blev en JÄTTE GOD mat. Grillning med världens godaste potatis-sallad, samt lite för mycket rödvin och mintuu black. For bort till Bya cafét vid halv 9, där var det en massa folk. Tappade mobilen gjorde jag med, men min kära bror hittade den. Nog om det, hehe. Ida skjutsade mig till stan sen, var på krogen en sväng sen gick jag hem till Jessica.

1 Maj, kom jag hem från Jessica. Fick åka med Tobias och Ida hem, väldigt väldigt snällt. :D Sen var det meningen att jag skulle hämta Minna i Röån på förmiddagen, men det blev inte förren på kvällen. Det var mysigt ute i Röån, kändes som man var ute i stugan. Men det bästa av allt var att få träffa Minna igen, ska åka till henne när jag har lite pengar över. Iallafall så åkte vi till Tobias och Ida en sväng. Hon ville ju se hur dom bodde och Idas stora bebismage. :D Sen for vi hem och överraskade mamma och pappa, dom blev super glada. :D

På Fredagen skjutsade jag hem Minna, sen hann jag inte göra så mycket mera, började jobba kl. 6. Hade restaurangen själv, var jäkligt nervös men det gick super bra.
Annars i helgen har jag inte gjort så mycket, var med Tobias och Ida igår kväll och Idag har jag och Olivia varit i stallet.  Olivia hade inte ridit på länge så hon fick rida Miranda en sväng, hon var så duktig. :D

Om en nära vän kunde förstå vilket sitts man sitter i, eller ska man behöva förklara flera gånger!? Men som sagt, jag orkar inte lägga massa energi på det nu.

RSS 2.0