Söndag.

Har inte orkat bloggat så mycket sista veckan, har varit mycket.

Iallafall så jobbade jag igår. Skidisarna hade 30-års jubileum, dom var ganska många, 150 st.
Gick super bra hela kvällen, trodde att det skulle bli mer spya faktiskt. Med tanke på hur det såg ut i Fredags när några redan hade börjat festa. Jag och Karin åkte hem från jobbet vid halv 11, redan då stod två och spydde i en buske. Haha.
Blev lite drygt med städningen eftersom det bara var jag och Malin som var kvar, men det hade vi räknat med. Kvällen slutade kl 06.00 i morse.
Självklart går det inte att sova direkt efter jobbet när man är så mycket uppe i varv, och morgon solen gjorde inte saken bättre. Somnade vid 8, sen blev jag väckt kl 11. Otroligt nog klev jag upp då eftersom vi skulle på marknaden..
Efter marknaden blev det pizza från Terassen, gott gott. Sen gick jag och syster till stallet och red Miranda, hoppade lite.
Har även hunnit med en sväng till Julia med lite presenter. =)
Hon hade fått en AS SÖT keps, hon ser ut som värsta hiphoparen.. ;)

Nu ska jag ta och lägga mig, är ganska trött. Hare bra så länge. Kram J.


Finaste Julia. :D


Värsta bruden. :D

Lördag.

Idag var det som sagt maskerad hopptävling. Var jätte roligt..
Miranda blev super fin med sitt smink.. :D Hon var jätte duktig med, en aning pigg, men det gick vägen iallafall.
Vi kom 4:a, sen behöver man inte säga hur många som var med. :D Vi klarade oss igenom banan, hyffsat lugnt. Vi verkligen njöt. :D Haha.
Nu ska jag snart lägga mig, börjar kl 06.00 i morgon.

Lägger in några bilder från idag.


Miranda Indian målad.


Även på rumpan fick hon en målning och fjädrar i man och svans. =)


Miranda och jag, hon tycker kanske att det är lite för lågt. :P

Ska lägga in mer bilder på Bilddagboken om det går, har inte funkat förut. då får ni iallafall se hur alla såg ut.=)
JessicaViklund heter jag där.


Hare bra, Kram J.

Torsdag.

Igår jobbade man igen, roligt var det. Jobbade i köket igårkväll, haha. Tro det eller ej!?
Roligt med lite omväxling. Nu har jag varit i restaurangen, receptionen, frukosten och köket. Bara städet och vakmästeriet kvar då. :P
Har fått veta att det blir bra med jobb i receptionen i sommar, sen blir det även massa jobb i restaurangen. Det ser bra ut!
Idag vaknade jag av att mamma sa att vi måste in till Ida, katten Ronaldo hade skadat sig. Så vi åkte dit och Ida ringde in, så kvart över två skulle han få komma in. Veterinären klämde och kände lite, Ronaldo fick smärtstillande. Ida skulle återkomma på Måndag om hur han mådde. Hoppas det blir bra med honom iallafall..
Efter det besöket  åkte vi hem och gjorde mat, sen åkte jag in till stan igen. Skulle hämta Veronica och hälsa på Kicki en sväng på jobbet. :)
I morgon blir det jobb igen, fast i restaurangen. :)
På Lördag är det maskeradhoppning-tävling i stallet. Har velat fram och tillbaka hela tiden, men idag skrev jag upp mig.
Får se om jag överlever tävlingen, hehe. Ska bli roligt att se hur alla klär ut sig som. :D
Nu ska jag kika på tv sen lägga mig.
Godnatt, Kram J.

Söndag.

Igår var jag barnvakt till kusinerna. Vi var ute och lekte med en massa andra barn, super skoj. Fick hålla i gottaskålen och dricka till dom, det gick tydligen inte att ställa det på gräset. Sen fick jag även lyfta ner alla 4 ner från en koja stup i kvarten, så lite träning fick jag allt. :D

Idag klev jag upp tidigt, var  uppe strax efter 9, ville försöka komma iväg till stallet i tid eftersom jag hade ridlektion kl 11.
Visste heller inte om Miranda hade rullat, det kan ju ta sin lilla tid att få henne ren då.:P
Men när jag väl kommit till stallet efter en kopp kaffe så hade Majsan mockat och även lagt på Miranda ett sommartäcke ifall hon skulle rulla. :P Hon hade stalljouren i helgen, så det var väldigt snällt. :D
Det var en rolig och jobbig lektion, Mycket trav övningar, först med travbommar med olika avstånd och olika trav emellan allt, sen även hoppning i trav. Vi avslutade alla hinder i galopp, vilket jag tyckte var perfekt:D Vill gärna inte ha sån hög fart när det är hinder och Miranda ville heller inte galoppera så fort. Så det gick super bra allting. :D
Men lilla Jessica blev som vanligt tröttare än Miranda. :P

När jag kom hem så duschade jag sen fort jag och pappa iväg till Dollarstore och handlade lite saker.
När vi kom hem hade mamma precis gjort klart maten, TACOS. :D Super gott!
Åt mest av oss alla, till och med mer än pappa. Var så himla hungrig.:D

Nu ska jag ta och lägga mig, tänkte komma upp i tid i morgon. jobbar frukost på Tisdag..:P
Hare bra, Kram J.


Fredag.

Igår blev det GOD middag och dryck hos Tobias, Ida och Julia. Dom bjöd på grillat fläskfilé, lövbit och biffar, till det var det potatis och morötter i ugn, potatissallad, vanlig sallad och två olika såser. Dom hade även grillat majs och champinjoner. Super GOTT var det verkligen.
Till middagen blev det rött vin!
Till efterrätt blev det vitchokladpannacotta som jag hade gjort.=)
Efter middagen åkte Lena, Natta, Sebbe och Joel hem. Jag, Tobias, Ida, Emelie och Jocke spelade kort och rita och gissa, gosse vad roligt vi hade. Mycket skratt blev det. Blev även lite allvar mitt i allt, eftersom Jocke inte vet vad han lägger för kort, tjurskalle.:P
TACK för en SUPER TREVLIG kväll!
När Jocke och Emelie åkte hem så liftade jag med dom till stan, gick på Valvet en sväng. Det var skönt att få komma ut. :D
Hade iallafall en super trevlig kväll igår, träffade folk jag inte träffat på länge med. :)

Idag blev det en väldigt seg dag, eller kroppen var seg iallafall. Somnade på soffan från typ 15 till 18. Medans jag sov hämtade pappa mina nya däck och la på dom på bilen. TACK. :D Så nu kör man lagligt igen. Tror att min syster ska inviga däckena i morgon, hon skulle nog övningsköra till bussen.
Ikväll kom Tobias, Ida och Julia hit på middag. Blev grillat idag igen, super gott!
Julia fick även leka med sina nya leksaker och i sitt alldeles egna tält som vi byggt upp inne i vardagsrummet. En stor tunnel med två tält på varsin sida. Mysigt och roligt hade hon.
Hon höll på skratta ihjäl sig när mammaIda skulle krypa igenom tunneln, Hahah!

I morgon ska vi till Mathilda som fyller år, sen ska jag vara barnvakt till kusinerna. :D Det var länge sedan. :P

Nu är det snart sängdax för mig. Hare bra, Kram J.

RSS 2.0