Måndag 29/9

Anledningen att det inte blir så mycket bloggande är att det är mycket kvällsjobb. Och det känns nästan meningslöst att starta datan när jag kommer hem. Dom kvällar jag är ledig så finns det massa andra roliga saker att göra. På dagen hinner jag inte eftersom jag är så BRA på att sova. :)

I Lördags var det mingelparty på Hallsta, det gick ganska bra. Kom hem vid halv 5, så det blev en lång sovmorgon igår. Tänkte kliva upp i tid eftersom jag hade frukost/lunch idag, men det gick inte bra att komma upp i den tiden jag ville.
Gick bra att jobba idag iallafall, har varit ganska lungt. Har hunnit med massa saker på jobbet. :)

Ikväll har jag hälsat på Tobias, Ida och Julia. Har inte träffat dom på minst en vecka tror jag. Och man ser verkligen hur Julia växer. Men det är bra :D Var iallafall skönt att få träffa dom!

Nu ska jag kolla vem som åker ur från Idol. Vi får se hur lång tid det tar innan jag bloggar nästa gång :P Hare bra! Kram /J


Blogga nu IGEN. :O

Ska man ta och blogga nu igen, jag som alltid bloggar. :O Hehe.
I Torsdags blev det jobb hela dagen iallafall, hade en rast på eftermiddagen. Hade sån träningsvärk i benen, men vet ej varför!? Dagen innan gjorde jag ingenting typ. Ont i axlen hade jag med, har haft hon i några veckor nu. Men endast när jag slappnar av, i Torsdags hade jag ont när jag jobbade med. Förstår inte vad det har blivit.

Igår (Fredag) så vaknade jag av att Sandra ringde och undrade vart mamma var? Hon ligger och vilar tänkte jag och pappa jobbar. Men ingen var hemma, blev orolig, tänkte om mamma hade blivit akut dålig och åkt in på sjukan. Men Sandra sa att hade det varit så, så hade dom nog skrivit en  lapp eller väckt mig. Ringde mamma så fort jag hade pratat med Sandra och dom hade åkt in till stan för att storhanda, en STOR lättnad blev det. :)
Gjorde mig klar för jobbet, skulle ta en fika med Jessica innan. Mamma ringde när jag var på väg in och sa att dom skulle äta på Terra med Tobias och Ida, så jag följde med dom istället.
Fick träffa mitt underbara Gudbarn Julia, hon sov och LOG. hehe det är ju så sött. Hon ligger och sover och rätt vad det är så börjar hon skratta, och man undrar ju vad dom tänker dom där små. Hon är iallafall världens sötaste bebis måste jag säga!
Efter maten blev det en snabbkaffe hos Tobias och Ida, jag gatt ju åka till jobbet.

Idag ska Sandra och Perra komma, vi ska grilla och dricka vin. MUMS. :D 
Kanske blir krogen för min del sen, det får jag se. :)
Nu ska jag iallafall sova, så KANSKE jag kommer upp i tid i morgon. Men det tvivlar jag på!
Hare bra, Kram / J


Min kära bror dummar sig, och Ida på tjocken :D



Mitt Gudbarn, Julia, myser i vagnen. :D

Utmanad.

Jag har blivit utmanad av:  Moster Anette


1. Vilken mat äter du ofta?

Köttbullar, Potatis med brunsås och sallad, det är grejer.:D Mums!


2. När du är på kalas, är du den personen som sitter eller hjälper du till att duka ut?

Hjälper till i 11 fall av 10;)


3. Var sitter du helst när du bloggar?

I soffan, men det blir svårt. Måste flytta datorn isf. :/


4. Köper du ofta triss?

Nej, inte det.


5. Vilket land eller stad har varit din bästa semester?

Turkiet med familjen. :D


6. Vilken tv-kanal tittar du mest på?

Den som är på, haha. Eller den med bäst program på. ;)


RSS 2.0