Onsdag.

Blev ingen behandling för M idag. Var in på sjukan en sväng sen for vi ner på stan. Bev där i flera timmar, tiden går fort. M hittade iallafall två t-shirtar och ett par byxor, och det är väldigt bra gjort. Hon brukar ju inte hitta något till sig själv.. :P
Sen hittade vi massa andra små saker med.
Åt även på Sibylla idag, det var himla gott. Det var så länge sen vi åt hamburgare.
När vi var klar på stan så hämtade vi Syster på buss-stationen.
När vi väl var hemma så gjorde jag desser tills i morgon, jag åker till Tobias och Ida och umgås med dom. Gjorde vitchokladpannacotta. :D
Ikväll har Syster gjort lite slingor i mitt hår, hoppas det blir bra.
Nu ska jag kika vidare på tvn.
Hare bra allesammans. Kram J.

Söndag.

I veckan har jag inte startat datorn något. Har jobbat kväll, det känns onödigt att hä på den på dagen. Dessutom sover jag så pass länge så jag hinner knappt med mig innan jag börjar jobba. :P
Har iallafall lärt mig receptionen nu, ska jobba första dagen själv i morgon. Fullt hus har vi med, så jag hoppas det går bra.:D
Har väl inte så mycket att skriva egentligen, har typ jobbat och sovit. Hunnit äta lite mat med.
Hälsat på Tobias, Ida och Julia har jag med gjort, vad Julia växer och blir stor. :D
Vi var dit nu ikväll med en liten dessert! Hade gjort en vitchoklad panacotta, hädde på lite skogsbär ovanpå, den blev super god efter alla timmar! Gjorde den idag vid halv ett, men den hade fortfarande inte blivit fast när klockan var ca 17, så jag skickade iväg ett sms till Anna, hon ringde upp. Jag hade hätt i åt skogen för lite gelantinblad. Den blev bra till slut iallafall. :D
Efter jag hade fixat panacottan första gången så gick jag bort till stallet. Idas lillasyster skulle få rida lite idag. Jag red lite jag med, tänkte bara galoppera lite så hon fick lite mera motion. Men just då kom Gunnel bort och tyckte att jag skulle prova hinderbanan, så jag gjorde det. Det gick bra som vanligt, kan inte gå nå annat med Miranda. :D Ont i ryggen fick jag av den där lilla ridturen, fattar fortfarande inte vad det är!? Frågade ridläraren på förra lektionen om jag satt konstigt, men det gjorde jag inte heller. Det är nog kanske bara träning som gäller då!

Förresten så har mamma varit på röntgen igen, det såg inte bra ut. Två nya mediciner (cellgifter) har hon nu fått. En av dom fick hon i Onsdags, den andra ska hon få på Onsdag. Hoppas att detta hjälper nu, vill ha henne frisk NU!
Älskar er, Mamma och Pappa!

Nu blev det lite skrivet iallafall.
Nu ska jag betala lite räkningar.
Hare bra, God natt. Kram J.

Fredag.

Igår jobbade jag i Repan med K, det var riktigt roligt. Fick göra nästan allting. Har lärt mig rätt mycket, tror inte att det kommer ta så lång tid innan jag kan gå där själv. Eller ja, det är ju massa mer på förmiddags-passen som jag inte har en susning om. Men eftermiddags-passen kan jag ganska bra.
Har även jobbat idag, nere i restaurangen, städat en massa gjorde jag. Och det behövdes..
Jobbar i morgon med, men skulle tro att det blir ganska lugnt. Ska nog sätta mig uppe i Repan och leka i "lekstugan", då hinner jag läga mig massa mera. "Lekstugan" är precis som det andra datasystemet, fast det bokas inte in och så.
Nu ska jag fortsätta elda och dricka mitt glas vin, blir nog säng tidigt sen. Fast nu börjar ju klockan bli mycket, men det blir rätt tidigt för mig.=)
 Förresten så var det värsta överraskningen när jag kom hem! Tobias, Ida och Julia var här. :D Kunde inte låta bli att gosa med Julia direkt, man blir så lycklig när man får mysa, prata och busa henne. :D

Hare bra, Kram J.

PS, JAG ÄR RÄTT SÅ SMART.! ;)

Tisdag.

Idag har Jessica varit FLITIG minsann! Klev upp och drack  2 koppar kaffe kl 11, kaffe är det bästa som finns när man klivit upp. Gick sedan ut med Skorpan, soligt och skönt väder med. När jag kom hem blev det städning av hela huset. Dammsuga, skura, dammtorka på många ställen, tvättat, städat toaletten. Skulle putsa fönster med, men mamma sa att dom blir så flammiga när solen ligger på och man torkar. Ska helst göras när solen bytt sida om det ska bli fint. Så det får jag ta någon annan dag.
När städningen var klar lagade jag mat. Passade på att göra korvstroganoff och ris, gott som bara den.
Sen fick jag skynda mig att duscha, skulle börja jobba kl 18.
Kom på vid matbordet att det var två saker jag skulle göra under dagen. Gå ut med Skorpan och stryka mina skjortor. Så jag bad lite snällt till mamma, så hon strök dom när jag duschade.
Det var roligt att jobba iallafall, gick fort att lära sig checka in. Fick även ta emot en bokning för första gången. Tur att det var en trevlig människa, som hade tålamod med mig. ;) Haha.
På Torsdag ska jag vara i receptionen igen, då är det Kicki som jobbar. :)
 
Nu ska jag lägga mig och sova så jag kommer upp i bra tid igen. Fast det  är rätt tråkigt när man är ensam hemma. Mamma ska till Gammel farmor och pappa jobbar. :/ Men man kan ju ringa till Ida, kan ju kanske gå ut på en promenad om det är väder för det. :D Träffar dom så sällan så. Haha!
Sov gott, Kram J.

Måndag.

Igår (Söndag) var det ridlektion. Jätte roligt att få ha det, blir ju inte så ofta. :/ Det gick super bra, mycket galopp övningar. Har träningsvärk i typ hela kroppen idag. Ont i ryggen får jag av sadeln med, vet inte varför. Får det av barbacka sadeln också. Så fort stigbyglarna kommer på så får jag ont, kanske rider utan dom för ofta!? Träning som gäller iallafall.
Efter det blev det god middag, Tobias, Ida och Julia kom på middag. Dom gick både hit och hem, sammanlagt 1,5 mil. Det är bra gjort!
Fram emot kvällen blev det BingoLotto med mormor och morfar, jag vann 100 kr. :D

Idag har vi varit till Gammel Farmor i Näsåker, hon fyller 85 på Onsdag. Men pappa jobbar då så vi for vi idag. Det var jätte roligt att få träffa henne, det gör man inte så ofta. :/
Åkte hem med Tobias, Ida och Julia, så jag fick gosa och busa massa med Julia med. :D 
När vi var på väg hem så ringde G, hon kunde inte vara med på ridlektionen på Onsdag och frågade om jag ville vara med. Självklart. :D Så på Torsdag blir det väl träningsvärk igen. Hehe.

I morgon får jag äntligen jobba, skönt! Inte för att det är så många timmar, men skönt ändå. Ska få börja lära mig receptionen, så vi får se hur det går. ;D

Nu ska jag ta och lägga mig, så Sov gott allihopa. Kram J. 

Lördag.

Igår hade vi trevligt, maten var så jäkla god. Vi kollade även på Singing Bee. :D

Idag har jag gjort ganska mycket med. Klev upp och duschade sen raka vägen till Tobias, Ida och Julia. Där bjöds det på kakor, tårta och kaffe. :D Blev där i ca 1 timme, kom ju på att jag hade nyckeln hem och mamma och pappa hade redan farit, Opps! :P
Pappa for iväg på garaget, bytte däck och gjorde bilen glänsig. Jag fick griljera (stavas det så?) skinka för första gången, Man får ju försöka hänga med i dina takter Ida. ;) Fast jag ligger efter dig i allt ändå. Haha. 
Efter det blev det städning i bilen och tvättning utanpå, så nu är den hyffsat fin. Förutom alla svarta små prickar överallt. :S Fyllde även på Spolarvätska och kollade oljan, och för mycket olja är det!? Pappa tror att det kan ha kommit in bensin dit. Bara klater med bilen känns det som. Nu är det även beställt NYA sommardäck, härligt!
När jag väl kom in blev det dammsugning i hela huset.
Tobias och Ida ringde och bjöd oss på middag med. Pappa skulle ta en dusch innan så jag och mamma började gå mot Långsele med Skorpan, så lite motion fick vi allt.
Till middag blev det korv med ost, senap, bostongurka och mos i ugnen, massa sallad till det. Super gott var det. Tobias hade även köpt en till tårta så det blev tårta igen till efterrätt och kaffe på det. Så väldigt MÄTT var vi när vi åkte.
TACK för n trevlig dag och middag. :D

Tog även hem min dator idag, Ida har äntligen fått sin efter allt klater. Känns lite tråkigt nu, man är ju van att sitta både vid datorn och tvn samtidigt. Äsch, krisar det så får jag låna pappas igen. Haha.

Nu ska jag titta runt lite på internet, hare bra. Kram J.

Torsdag.

Idag har det inte blivit allt för mycket gjort, vaknade sent som vanligt. Gick ut med Skorpan en sväng, sen fyllde jag kärran med ved.
Skulle även åka upp på jobbet och ta en kaffe med Kicki, men precis när jag kom så skulle hon åka. :/
Åkte på systemet och handlade lite öl och så till pappa.
I morgon ska vi till Sandra och Perra i Helgum och göra första grillningen, Gott. Jag blir chafför i morgon, är inte så super sugen på att dricka. Det är inte ofta mamma och pappa dricker heller, så dom kan få roa sig lite dom med. :D
Hare bra allihopa. Kram J.

Onsdag.

Idag blev det lång sova, skulle precis kliva upp vid halv 1 efter att ha varit vaken i 1,5 timme. Men jag lyckades somna ändå och vaknade vid 1. Vad arg man kan bli på sig själv, bättre att kliva upp.
Städade iallafall rummet eftersom min dator snart kommer hem..:P Packade även in ALLA rena kläder i garderoben, hade BARA tre fulla korgar i tvättstugan. Hehe.
Efter maten åkte jag och hälsade på Ida och Julia, även Hanna och Wilmer var där.:) Vi fick go fika, kaffe och godis. Köpte även en NalleKatt till Julia, och vad hade inte dom då?? JO en exakt likadan hade dom. :/ Aja, det blir nog bra ändå.
Ha en fortsatt trevlig kväll. :) Kram J.

Tisdag.

Idag klev jag inte upp lika tidigt, tänkte kliva upp för Ralf stod och skottade ut massa kattsand över hela golvet. Vet inte vad det blev med honom!? Men somnade om iallafall, fast jag vaknade hela tiden.
Ida ringde vid 12 och tänkte komma en sväng, så då klev jag upp. Vi drack kaffe och fikade, Ida hade med sig butterkaka. För mig blev det en smörgås istället, men har tagit en bit butterkaka ikväll. Så GOTT. TACK IDA. :D
Ida la ner  Julia på en filt så hon fick leka av sig lite, plötsligt dök Skorpan upp och la sig där med. Det såg så mysigt ut.
Julia snurrade över flera gånger och la sig på magen, efter ett tag började hon grina. :/ Men det gick snabbt över när hon tittade på Skorpan, då blev det as garv istället. Hehe, hon är för SÖT.
Lite senare under dagen så tog jag mig i kragen och städade skafferiet, det BEHÖVDES.
Sen åkte jag och mamma till Långsele med massa tidningar, kartonger, glas och plastlådor. Så nu är det hyffsat fint hemma. :D
Jag och Skorpan tog en prommis mot kvällskvisten, inte så långt, jag var lite halv trött. Fråga mig inte varför eftersom jag sovit halva dagen..:P
Ikväll har jag kollat på Andra Avenyn och druckit ett glas rödvin, GOTT.
Tänkte kolla på massa Andra Avenyn ansvnitt igår, men dom fanns ju inte på svt. :/
Mamma kokade ägg förut idag så nu ska jag göra mig en äggmacka med majonäs. :D
Hare bra, Kram J.

Måndag.

I Torsdags natt kom vi hem från Egypten, var riktigt skönt att få komma bort och bara umgås.. Men saknade Ralf otroligt mycket, även Ida, Tobias och Julia. Var ca 30grader och 20-22 grader i havet. Brr, vad kallt. Blev inte mycket bada för mig..
När vi kom hem på natten så såg pappa att Tobias hade kapat all ved, han blev super glad. :D Det visste jag att han kanske skulle göra, väldigt SNÄLLT av honom! Men när vi kom in, Ida hade nog städat bra mycket när Tobias var ute, fins som tusan var det hemma. Tobias och Ida hade även gjort om lite här hemma. Vårat gamla datarum som nu har varit en skrubb FULL i skrotsaker hade dom rensat och gjort till Julias rum. Gud så fins det var!
TUSEN TACK TILL ER.!

På Fredagen hämtade vi Skorpan, firade Veronicas födelsedag (hon fyllde år samma dag som vi åkte på utlandet).
Fram emot kvällen for pappa och Tobias på möte, så Ida, Julia och Joel stannade över på middag.. Även Veronicas kille Christian kom och hälsade på. Idas mamma kom och hämtade Joel efter maten, så vi fortsatte kvällen med vin, Amarulla och en hel del Baileys caramell. Vi spelade kort och hade roligt, speciellt åt Ida. :D Hon blev lite berusad, hehe.. När Tobias och pappa kom så åkte Ida, Tobias och Julia hem. Vi kollade på Så ska det låta, sen knackade det på dörren. Det var grannen Andree som kom på besök, väldigt trevligt. Det blev massa prat och ännu mer Baileys. :)
TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLL.!

På Lördagen var vi till farmor och farfar och hälsade på, sen blev vi bjudna på middag hos Tobias, Ida och Julia. Lasagne vart det, gud så gott det var! Ida hade även gjort efterrätt, en fruktpaj med vaniljvisp. Även den var super god, men man var lite mätt i magen efter all Lasagne.

Igår (Söndag) var jag till stallet och red på förmiddagen.. Miranda vad jätte pigg, jag drog på mig ridbyxor istället för täckbyxor eftersom det var så varmt ute, red barbacka som vanligt, brukar få så ont i rumpan av sadeln..:P Vi skulle iallafall trava upp för första backen på klippen TÄNKTE JAG, men inte Miranda. Jag fick hålla i manen för jag gled längre och längre bak, så hon satte igång i galopp då. Det gick bra som tur var, hon fick springa av sig lite..
Fick hålla henne hela vägen tillbaka, det hör inte till vanligheten. Visserligen brukar hon gå väldigt fort, men nu ville hon helst inte gå utan trava. Jag förstår henne, det var ju lunchdags.. Hehe..
På kvällen var jag på bio med mamma och en kompis till henne. "I taket lyser stjärnorna" heter den, väldigt bra film..

Idag skulle jag och mamma städa skafferiet men det hanns inte med. Vi for till Ida och Julia en sväng sen till stan, jag lämnade av mamma för hon skulle fika med en vän sen åkte jag upp på jobbet en sväng. När vi var påväg in till stan så kom vi på att vi kunde åka på Dollarstore en sväng, så jag plockade upp mamma när vi var klara sen drog vi dit. Klockan bara rann iväg, hon var halv 7 när vi var hemma tror jag.
Ida och Julia kom hem till oss med lite saker och tog en kopp kaffe. Självklart så passade vi på att busa med gumman, speciellt mamma. Dom satt på golvet och spelade kort. Tror att Julia vann, för det var bara hon som hade ett kort iallafall, hehe.
Nu har jag precis hängt lite tvätt, ska nog kolla på Andra avenyn. Tror att alla avsnitt fanns på svt.se.

Måste bara få tillägga att sen vi åkte till Egypten så har jag varit uppe på morgonen.. Till och med i helgen har jag varit uppe före halv 11 UTAN väckarklocka. Är väldigt stolt. :D

Hare bra, Kram J.

RSS 2.0