Söndag.

Jobbade Fredag och Lördag, blev hyffsat många timmar. :D På Fredagen blev jag helt slut i kroppen, trodde inte benen skulle bära mig på slutet. Men på Lördagen gick det jätte bra, hade nog den bästa konferensen på väldigt länge. Blev kallad Sally, haha. dom hade glömt bort vad jag hette. Sen fick jag dansa lite styrdans med chefen deras..är inte någon värst höjdare på det men.. Det var jätte roligt att jobba i Lördags iallafall. inte lika mycket folk heller, så man kunde verkligen ge dom bra service.
Idag sov jag inte så länge faktiskt, kl 12 klev jag upp. Ida ringde och frågade om jag kunde klippa Tobias. Han stod och skulle precis hä vax i håret, men STOP! Så dom kom på studs.:D
Efter det blev det stallet, var ute och red i en timme ungefär. Det var härligt väder, men kallare än vad jag trodde.
Nu ikväll har jag spelat Bingolotto med mormor, tyvärr ingen vinst.:(
Nu ska jag dricka upp mitt glas vin, sen ska jag nog lägga mig. =)
Hare bra, Kram J.


Torsdag.

Idag sov jag länge som vanligt, klev upp lagomt till skiderna och kaffet. :D
Idag har jag städat, lagat mat, fixat med tvätten och pratat med Minna i ca 50 min. Stannar nog hos henne några dagar när vi har kommit hem från Egypten.:D Vet inte hur hon jobbar ännu.
Tror att jag ska beställa ikväll, så man får någon billig sprit med sig till egypten och även hem..:P Tråkigt att man bara får ta in 1 liter. :/ Men men, nu ska jag kolla runt lite på internet, kanske spela lite med. :P
Hare bra, Kram J.

Onsdag.

Oj, tredje dagen i rad som jag bloggar. Nu är jag riktigt stolt över mig själv.
Idag vaknade jag inte allt för sent, låg och lyssnade på radion i ca 1 timme UTAN att somna! Men mamma trodde mig inte. Hon satt ju ute och tränade(solade), men jag somnade faktiskt inte..
Klev upp, tog mig en kopp kaffe sen in i duschen.. Nyduschad och fräsh gick jag ut med hunden på den slaskiga vägen, fötterna blev genom blöta så det blev inte sån jätte lång sväng. Ca 30 min kanske..
När jag kom hem fyllde jag kärran med ved. Ibland är Jessica väldigt duktig.
Sen var även middagen klar när jag kom in, Moussaka, gottgott!
Nu ikväll har jag kikat lite på tv, handlat, varit till bror, Ida och Julia med mamma och syster. Hon kom ju hem idag med sina två vita råttor. Usch vad dom ser snuskiga ut. :P

Nu ska jag fortsätta mumsa i mig den goda fruktsallad som jag gjort. (Banan, Äpple, Annanas, Vindruvor, Mandariner) Sjlävklart är det grädde till det och en jätte god mörkchoklad med Päron i. =)
Ha det bra, Kram J.

Tisdag.

Jadu Ida, kors i taket kan man nog säga. Och korset kan du måla vart du vill. ;D Hehe.

Idag när jag äntligen hade tagit mig upp så hade jag fått POST. YES, min bikini hade kommit, så det var bara att hämta ut den. Åh, den var så fin! I love it.
Även pappa hade fått post, en film. Vi visste ju vad det var för film, så jag fick öppna eftersom han jobbade. Så jag och mamma kollade på den filmen innan jag skulle jobba. Rallybrudarna! Den är så bra, men lite seg emellanåt.
Sen var det bara att ställa sig i duschen och fara till jobbet. Både jag och M jobbade ikväll eftersom vi hade en konferens, så när dom hade gått och vi hade fått undan disken åkte jag hem. Onödigt att vara två och jobba när det inte finns så mycket att göra.
I morgon kommer syster hem, det ska bli skönt att få träffa henne.
Nu ska jag kika om Mästarnas mästare finns ute på internet, missade ju det ikväll. Man vill ju gärna se vem som vann.
Hare så bra, Kram J.

Måndag.

Tänkte att jag kunde blogga lite eftersom bilddagboken strular för mig. Kan bläddra bland bilderna men inte skriva, så då får det vara..
Det har väl hänt lite sen sist jag skrev antar jag, det var ju ett tag sen. Ska lära mig receptionen uppe på jobbet så jag kan jobba där med. Blir mer timmar, bara det inte blir så att jag bara hamnar där uppe. Vill väldigt gärna vara nere i restaurangen med. =)
Jag ska snart på semester, weiho! Jag, mamma, pappa och syster ska till Egypten 1 vecka, åker den 26/3. Det ska bli riktigt skönt.
Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, pysslat på lite här hemma. Efter middagen åkte jag och mamma till Tobias, Ida och Julia. Fick kaffe och en jätte god äppelpaj. Julia sprang på som vanligt, hon växer och växer. Tänk att man kan få ett sånt fint barn, det har ni fixat bra Tobias och Ida. ;)
På Onsdag kommer syster hem och hälsar på, hon har praktik hemma i byn varje Torsdag och Fredag. Det känns bra att få träffa henne mer! =) Men det brukar oftast bli att jag jobbar när hon är hemma, så det blir inte så mycket tid att träffas ändå. Men nu är jag ledig Onsdag och Torsdag så då hinner vi snacka massa skit. :D
Måste bara få säga att ja gjorde as god mat igår. Vi köpte färdiga pajdegar. Jag stekte köttfärs med tacokrydda, hädde ner den i pajen ocg fyllde i lite rödlök och paprika och ost ovanpå. Sen in i ugnen. Gjorde en sallad till det, missade tyvärr sås, det skulle nog bli godare med det. Men det blev ändå väldigt gott.
Nu ska jag kila, kommer försöka vara mer aktiv på denna blogg. Skäms på mig.
ha det bra alla. Kram J.




Julia springer runt i sin gåstol. :D <3

RSS 2.0